Image
Top
Navigation

Om Robin Liendeborg

Vad är en Social Entreprenör

Sociala entreprenörer är personer med innovativa lösningar på samhällets mest angelägna sociala problem. De är ofta ambitiösa och uthålliga personer som tar itu med de viktigaste och mest brännande samhällsfrågorna och hittar nya idéer för genomgripande samhällsförändringar.

Min Värdegrund

Sociala entreprenörer är personer med innovativa lösningar på samhällets mest angelägna sociala problem. De är ofta ambitiösa och uthålliga personer som tar itu med de viktigaste och mest brännande samhällsfrågorna och hittar nya idéer för genomgripande samhällsförändringar.

Kunskap är viktigt

Kunskap är oerhört viktigt. Att införskaffa sig kunskap är ännu viktigare. Jag försöker lära mig nya saker och är väldigt pragmatiskt i mitt befarande för jag tycker nämligen om att höra människor berätta om saker. Jag vill gärna se och uppleva för det är så jag minns saker bäst. Därför föredrar jag gärna fältstudier, studiebesök och intervjuer.

 • Sjöfartsverket i Norrköping
 • SMHI i Norrköping
 • Vattenreningsverket i Osby
 • Greenpeace i Stockholm
 • FN i Stockholm
 • Svenska Dagbladet i Stockholm
 • Aftonbladet i Stockholm
 • Expressen i Stockholm
 • Hitta.se i Stockholm
 • IDOL (TV4) i Stockholm
 • SVT i Stockholm
 • Migrationsverkets flyktingförläggning i Högsby och Uppvidinge
 • BK Pac i Kristianstad
 • Middag med Börje Ekholm, VD på Investor
 • Smart Tower, Makati, Filippinerna
 • Tolknätverket, Augsburg, Tyskland
 • Språkresa till Paris, Frankrike
 • Telenor Youth Summit 2013, Oslo, Norge